Vat whisky kopen

Waarom zou u een vat whisky kopen?

Waarom zou u een vat whisky kopen?

Een vat whisky kopen? Waarom zou u dat doen? De redenen voor de aanschaf van een vat whisky kunnen zeer uiteen lopen, maar in onze gesprekken met onze klanten zijn er een paar motivaties die wat vaker naar voren komen dan anderen. Wij zetten deze voor u op een rij:

 

 • Het is een langgekoesterde wens om een eigen vat te bezitten. Het is een mooi avontuur en een prachtig vooruitzicht dat u later uw eigen vat kunt laten bottelen, inclusief medezeggenschap over de fles, de etiketten, de verpakking en natuurlijk de naam die daarbij hoort.

 

 • Een vat whisky kopen als investering heeft de afgelopen jaren aan populariteit gewonnen. We willen hierbij natuurlijk wel vermelden dat resultaten uit het verleden geen garantie geven voor de toekomst.

 

 • Wanneer u van plan bent om een independent bottelaar te worden, of u bent er al één, is het structureel aankopen van diverse vaten een must.

 

 • Een vat whisky kopen en direct laten bottelen is natuurlijk een mooie manier om een uniek relatiegeschenk voor uw bedrijf te creëren.  

 

Welke van deze bovenstaande of nog niet nader genoemde redenen u ook heeft voor de aankoop van een vat whisky, wij vinden het hoe dan ook een mooi product. Zowel om in te handelen als om van te genieten. Wanneer u contact met ons opneemt horen we graag wat uw beweegredenen zijn, zodat wij u op de beste manier van dienst kunnen zijn in uw zoektocht naar & aankoop van een vat.

Waar komen de vaten vandaan?

De vaten whisky die u via ons verkrijgt komen bij Cask Trade Whisky Masters uit London vandaan. Maar wat is Cask Trade precies?

 

” Bij Cask Trade heten we u van harte welkom in de buitengewone wereld van exclusieve whiskyvaten. Wij zijn gepassioneerde pleitbezorgers van het ambacht en de unieke smaken die ontstaan tijdens het rijpingsproces in vaten. De missie is om u toegang te bieden tot een unieke selectie van hoogwaardige, zeldzame en ambachtelijke whiskyvaten.

 

Of u nu een doorgewinterde whiskyverzamelaar bent, een distilleerderij vertegenwoordigt of gewoon een liefhebber bent van uitzonderlijke whisky, de vaten die bij Cask Trade vandaan komen zijn uw toeverlaat. Onze service verbindt gepassioneerde kopers met een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde whiskyvaten, elk met zijn eigen karakter en geschiedenis.

 

Ontdek de kunst van het vatrijpen en de rijke diversiteit aan smaken die voortkomen uit deze zorgvuldig gecreëerde meesterwerken. Bij Cask Trade streven we ernaar om uw zoektocht naar het perfecte whiskyvat te verrijken en uw ervaring te transformeren.

 

Neem een duik in het aanbod, laat u inspireren door de verhalen achter elk vat en maak deel uit van de opwindende reis van vat naar glas. Bij Cask Trade delen we uw passie voor whisky en streven we ernaar om uw verwachtingen te overtreffen. Alle vaten die we aanbieden zijn ons eigendom, we zijn stockist, geen brokerage.

 

Proost op buitengewone whiskyvaten en op de unieke momenten die ze brengen! ”

 

Bekijk hier de website van Cask Tradeof één van hun social media kanalen hieronder.

Wat kost een vat whisky?

“Maar wat kost nou een vat whisky?” horen wij u denken. Het eerlijke antwoord is dat de kosten van het investeren in een vat whisky enorm kunnen variëren. Het is een beetje alsof u vraagt wat een auto kost, de ene auto is de andere niet en er zijn een hoop factoren die invloed hebben op de uiteindelijke prijs.

 

We zetten aantal factoren die invloed hebben op de prijs van uw toekomstige vat op een rijtje:

 

 • Welke whisky zit er in het vat?
 • Hoe oud is het vat?
 • Wat voor vat is het?
 • Laat u regelmatig health checks uitvoeren voor uw vat?
 • Laat u uw vat nog een aantal jaar bij Cask Trade in opslag liggen of niet?
 • Wilt u dat uw vaten worden overgeheveld en zo ja, in welk vat?
 • Het op fles zetten van de whisky (wat voor fles, etiket, verpakking etc.).

 

Mocht u verdere vragen hebben over de kosten van het investeren in een vat whisky, neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag verder. 

 

cask trade - vat whisky kopen - Bresser & Timmer

Hoe bestelt u een vat?

Om het investeren in whiskyvaten mogelijk te maken werken wij samen met slijterijen door het hele land. U kunt op onze website, middels de postcode zoekfunctie, de winkel vinden die het dichtst bij u in de buurt is.

 

Er is een gelimiteerd aantal vaten beschikbaar, dus het aantal vaten dat u kunt bestellen zal in overleg worden vastgesteld. En leuk om te weten, het is inmiddels ook mogelijk om in vaten Rum te investeren via Cask Trade.