Proeverijen

Proeverijen van Wouter van Tol

Hoi! Ik ben Wouter van Tol. Met veel enthousiasme, plezier en passie laat ik liefhebbers van mooie dranken kennis maken met diverse whisky’s, rum’s, cognac’s etc. Op festivals, tijdens proeverijen en masterclasses of wellicht een proefsessie bij u in de winkel?!

Ik geef workshops en proeverijen -met name- op het gebied van rum, whisky/whiskey en gin. Ook proeverijen met andere sterk alcoholische dranken kan ik met veel passie en plezier voor u invullen natuurlijk!

Voor trainingen van uw medewerkers kunt u mij natuurlijk ook inschakelen. Met een jarenlange ervaring op het gebied van verkoop van sterke dranken (en ook wijnen & champagnes) kan ik u en uw medewerkers meer vertellen over de diverse dranken van bekende en minder bekende merken en samen kunnen wij hen ook laten zien hoe je hier in de praktijk mee om kunt gaan. Door passie, enthousiasme en plezier uit te stralen en over te brengen kunnen medewerkers hun gasten/consumenten verwennen met een mooi product en een goed verhaal. En dat werkt!

Proeverijen; Genieten van mooie dranken, cocktails of combinaties tussen dranken & spijzen. Voor zowel bedrijven, clubs als voor privé proeverijen kunt u bij mij terecht. Mail mij voor mogelijkheden en prijzen! Ik verzorg uw proeverij tot in de puntjes, op elke gewenste locatie, en aangepast op de wensen van u en uw klanten.

Mogelijkheden; Mijn proeverijen zijn doorspekt met leuke anekdotes, interessante (whisky)weetjes en natuurlijk een selectie van mooie en bijzondere whisky’s. U kunt een proeverij inzetten op een feest of opening van een bedrijf. Ik kan een masterclass organiseren met whisky’s uit een bepaalde distilleerderij, land of regio of in een bepaalde smaakrange. Ook kan ik een interactieve workshop whisky’s & cocktails aan uw consumenten geven! Leuk, gezellig en leerzaam.

Voor meer informatie, vragen of beschikbare data kunt u mij bellen: +31 (0)6 54771535

Proeverijen van Jock Shaw

Haaallloooooo Jock Shaw hier. Als geboren Schot is whisky bij mij met de paplepel ingegoten. Naast whisky heb ik ook de kennis van alle andere dranken. 

Jock organiseert proeverijen voor groepen vanaf tien personen. Grotere groepen zijn geen probleem!

Op deze pagina bespreken wij kort de mogelijkheden voor whisky proeverijen, whisky feesten en whisky reizen, voor een meer uitgebreide beschrijving verwijzen wij u naar www.scotchandfolk.nl of kunt u direct met Jock contact opnemen via mobiel telefoonnummer +31 (0)6 51093736.

Proeverijen van Norbert Tebarts

“Hallo, mijn naam is Norbert, met mijn bedrijf Whisky4all verzorg ik gezellige en leerzame whiskyproeverijen, voor groepen vanaf 12 personen.”

Aan meerdere mensen die eens een proeverij bij me hebben gevolgd heb ik gevraagd om mij in 1 woord te omschrijven. Vaakst genoemd werden ‘passie’ en ‘verteller’. Om op dat laatste in te haken: iedere whisky vertelt een eigen verhaal. Voor een proeverij vind ik dan het van belang om van al die verhalen 1 mooi, samenhangend verhaal te maken, in woord én in smaak. Gelukkig weet ik met een verleden in de journalistiek en in het onderwijs als geen ander hoe je zo’n verhaal maakt… én overbrengt. En die passie? Die krijgt u er gratis bij, zonder kan ik namelijk niet.

Wat het thema ook wordt, wat de whisky ook wordt, het gebeurt in goed overleg. Allemaal om er voor u en uw klanten een onvergetelijke proeverij van te maken. De interesse is gewekt? Neem dan snel contact op! info@whisky4all.nl of +31 (0)6 21708996.

Proeverijen van Gianni Debipersad

Hallo! Ik ben Gianni Debipersad en mijn doel is om rum bekender te maken in Nederland. Dit doe ik door het geven van rum proeverijen, maar ook door mijn eigen rum festival.

Waar denkt u aan als u aan rum denkt? Hoe wordt het gemaakt, waar komt het vandaan, hoe smaakt het?

Wilt u uw klanten kennis laten maken met rum dan is een proeverij het ideale middel. Tijdens mijn proeverijen neem ik u mee langs alle verschillende soorten en stijlen. Dit doe ik in een ontspannen sfeer. Het niveau van de proeverij stem ik af op de deelnemers.

Willen u en uw klanten een leuke rum avond dan verzorg ik dat graag.

Mijn telefoonnummer is +31 (0)6 22869064  of stuur mij een e-mail gianni@clubrum.nl