Distilleria Sibona Best Distillery ISW Distilleria Sibona Best Distillery ISW

Distilleria Sibona Best Distillery ISW

Distilleria Sibona Best Distillery ISW – 6 jaar op rij!

Wij hebben natuurlijk niet alleen op het gebied van whisky topproducenten in ons portfolio zitten. Op het gebied van Grappa bijvoorbeeld is Distilleria Sibona de eerste en enige distilleerderij tot nu toe die zes jaar op rij de prestigieuze ISW Meininger’s Spirit Award voor de beste internationale distilleerderij van het jaar weet te winnen, van 2018 t/m 2023. Een record in de geschiedenis van deze competitie, proficiat!
 
Het is goed om te weten dat in deze categorie bij het ISW niet alleen grappa distilleerderijen meedingen naar de winst. Ook producenten van whisky, cognac of rum doen mee, om er maar een paar te noemen… Bij Sibona zijn ze, logischerwijs, erg trots op deze prijs die volgens hen te danken is aan de liefde en de passie voor compromisloze kwaliteit van de werknemers. En wij denken dat zij daar wel eens gelijk in zouden kunnen hebben.
 
Dus mocht u zich in de toekomst een keer afvragen wat u wilt drinken, kies dan eens voor één van de grappa’s van Sibona. Daar krijgt u zeker geen spijt van.