http://www.bresserentimmer.nl/wp-content/themes/wp_winestore-theme-package
Home » Proeverijen

Proeverijen

Proeverijen van Wouter van Tol

Hoi! Ik ben Wouter van Tol. Met veel enthousiasme, plezier en passie laat ik liefhebbers van mooie dranken kennis maken met diverse whisky’s, rum’s, cognac’s etc. Op festivals, tijdens proeverijen en masterclasses of wellicht een proefsessie bij u in de winkel?!

Ik geef workshops en proeverijen -met name- op het gebied van rum, whisky/whiskey en gin. Ook proeverijen met andere sterk alcoholische dranken kan ik met veel passie en plezier voor u invullen natuurlijk!

Voor trainingen van uw medewerkers kunt u mij natuurlijk ook inschakelen. Met een jarenlange ervaring op het gebied van verkoop van sterke dranken (en ook wijnen & champagnes) kan ik u en uw medewerkers meer vertellen over de diverse dranken van bekende en minder bekende merken en samen kunnen wij hen ook laten zien hoe je hier in de praktijk mee om kunt gaan. Door passie, enthousiasme en plezier uit te stralen en over te brengen kunnen medewerkers hun gasten/consumenten verwennen met een mooi product en een goed verhaal. En dat werkt!

Proeverijen; Genieten van mooie dranken, cocktails of combinaties tussen dranken & spijzen. Voor zowel bedrijven, clubs als voor privé proeverijen kunt u bij mij terecht. Mail mij voor mogelijkheden en prijzen! Ik verzorg uw proeverij tot in de puntjes, op elke gewenste locatie, en aangepast op de wensen van u en uw klanten.

Mogelijkheden; Mijn proeverijen zijn doorspekt met leuke anecdotes, interessante (whisky)weetjes en natuurlijk een selectie van mooie en bijzondere whisky’s. U kunt een proeverij inzetten op een feest of opening van een bedrijf. Ik kan een masterclass organiseren met whisky’s uit een bepaalde distilleerderij, land of regio of in een bepaalde smaakrange. Ook kan ik een interactieve workshop whisky’s & cocktails aan uw consumenten geven! Leuk, gezellig en leerzaam.

Voor meer informatie, vragen of beschikbare data kunt u mij bellen: +31 (0)6 54771535

Proeverijen van Jock Shaw

Haaallloooooo Jock Shaw hier. Als geboren Schot is whisky bij mij met de paplepel ingegoten. Naast whisky heb ik ook de kennis van alle andere dranken. 

Jock organiseert proeverijen voor groepen vanaf tien personen. Grotere groepen zijn geen probleem!

Op deze pagina bespreken wij kort de mogelijkheden voor whisky proeverijen, whisky feesten en whisky reizen, voor een meer uitgebreide beschrijving verwijzen wij u naar www.scotchandfolk.nl of kunt u direct met Jock contact opnemen via mobiel telefoonnummer +31 (0)6 51093736.

U kunt een keuze maken uit de volgende opties: